Jakten på det runde

I dag er det skjærtorsdag og deilig fridag. Det var overskyet, men oppholds og ingen grunn til å ikke ta en tur med kamera. Et sted jeg stadig vender tilbake til er Velvang på Skatval, her er det nydelige værslitte og skakke naust, bølgende sjø og innimellom et yrende fugle- og dyreliv – rett og slett et godt sted å vende tilbake til.

20170413-_MG_1120.jpg

For å ikke gå med kamera på måfå, valgte jeg å se etter sirkler, så runde som mulig og kun bruke teleobjektiv. Ved å ha fokus på en gitt form eller mønster, «ser» man mye mer enn om en ikke gjør det. Selv om det var sirkler som var i fokus i dag, så jeg også masse kvadrat, trekanter og andre firkanter som kan være motiv en annen gang. Det var mange sirkler i området, mye var gamle ting, annet nytt. Dessverre var de naturlige sirklene i mindretall. Her er et lite utvalg av «funnene» i plast.

Så litt rust

….og noen naturlige sirkler

Dagens høydare var likevel å finne en flaskepost som var sendt fra Hommelvik i september i fjor. Avsender var da 5 år, og vi sendte en melding til mamman sammen med bilde av brevet. Flaskeposten kasta vi ut i igjen, med håp om at den blir med strømmen utover og laangt nord – slik avsender ønsket seg.

20170413-_MG_1142.jpg

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s