Endelig er fotoutstillingen åpnet!

De siste ukene har det meste av fritiden gått med til å forberede Stjørdal fotoklubbs fotoutstilling. Det har vært spennende prosess å plukke ut bilder, velge ramme og passpartout og ikke minst å sette en pris som gjenspeiler kostnadene med å produsere dem og verdien på bilde generelt. Jeg vil rette en stor takk til Stjørdal foto for utrolig god hjelp med valg av papir til bildene, innramming og ikke minst tilbakemelding på bildene.

Stjørdal fotoklubb ble stiftet i 2010 og har pr dags dato 70 medlemmer! Det er godt gjort på en relativt lite sted som Stjørdal er. Særlig hvis vi ser til tilsvarende klubber i Trondheim, som ikke har mer enn noen titalls medlemmer mer. Klubben fokuserer på fotoglede, og mindre på hva slags kamera man bruker. Liker du å ta bilder, er du velkommen.

Klubbens første vise-oss-fram- og salgsutstilling åpnet i Kimen Kulturhus i går. Her stiller 23 av medlemmene fram til sammen 95 bilder! Medlemmenes interesser er mangfoldige og strekker seg over et bredt spekter innen fotografering, noe bildene på utstillingen også viser.

I god tid før åpningen stod det folk på utsiden og ventet, og i løpet av de første timene var det godt over 100 personer innom! Vi åpnet med bobler og stas, og leder og nestleder for klubben trakk i snora og ønsket alle velkommen.

Her ser du nesten to av veggene med bilder.

Utstillingen er å hver dag fra kl 12 – 18 fra 6.mai til og med  søndag 14.mai. Samtidig har Stjørdal folkebibliotek samlet bøker som omhandler fotografering, og satt de opp på et bord lett tilgjengelig for publikum.

20170506-_MG_3702

Vi håper mange tar turen innom og ser på det vi viser fram. Kanskje finner du noe du kan tenke deg å ha hengende på veggen hjemme også?

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s