Konkurranser – ikke min sterkeste side

Det er ikke så ofte jeg sender inn bilder til konkurranser. Det har faktisk skjedd bare noen få ganger. Desto hyggeligere er det at jeg har kommet langt opp på premielisten noen av gangene.

Første gang jeg sendte inn bilde til en konkurranse i en lokalavis, fikk jeg tredje plass. Som relativt fersk fotograf opplevde jeg det som å ha vunnet hele konkurransen. Bildet som ble sendt inn var dette. Det ble tatt da jeg gikk Norge på tvers i september 2013, en tur fra Stjørdal til svenskegrensen i Stugudal.

IMG_4361

Jeg sendte jo også inn bilde til statsministerens julekortkonkurranse i fjor, hvor mitt bilde ble valgt ut. Du kan se mer om den opplevelsen her. Bildet som ble valgt ut var dette:

 

20161013-IMG_9890

I vinter sendte jeg inn bilder til BioFoto Midt-Norges vårkonkurranse, hvor tema var hvitt. Her ble det sendt inn 141 bilder, hvorav 20 gikk videre til finalen. Blant disse var ett av mine innsendte, som kom på andre plass totalt. For meg var det som å vinne førstepremien igjen. Så utrolig mange flotte bilder, og så kommer jeg på andre plass.

Du kan se de tre vinnerbildene her, mens bildet jeg sendte inn ser du under. Det er faktisk et fargebilde, tatt under stormen Ola for noen år siden. Både jeg og kamera holdt på å blåse over ende mens jeg fotograferte.

20150207-IMG_8682

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s