På tur gjennom en treårings øyne

I dag ble jeg invitert med på tur til stranda, og klart jeg takket ja 😊 Det var sur vind, men ikke mer enn vi kan forvente en aprildag i Trøndelag. I invitasjonen lå det gode muligheter for å se området med andre øyne enn mine, da turfølgets yngste deltager er ca tre år. Jeg har vært så heldig å få fotografere den unge mannen med jevnlige mellomrom helt siden han så dagens lys, og jeg øynet noen muligheter i dag også.

Jeg går fortsatt med gipset hand etter et fall for noen uker siden, og opererer mer og mer som en enarmet banditt med den «friske armen», mens den andre er i fatle.

Heldigvis bruker jeg sele til kamera, så jeg slipper å holde det i hendene. Ettersom det er «zoomhanda» som er gipset, og jeg overhodet ikke får til å zoome, er det kun med fastobjektiv på dagens tur.

Jeg har to av sorten, ett Canon macroobjektiv med 100mm/f2,8 og ett Sigma art 35mm/f1,4. I praksis betyr fastobjektiv at dersom jeg vil ha annet utsnitt enn det jeg ser i søkeren, så må jeg flytte meg. Med en treåring i full fart, ble det mye flytting på meg 😄

Å se gjennom en treårings øyne, innebærer å være nysgjerrig på det som dukker opp. Litt rust i sola er nydelig.

Du kan bli småsvimmel av grønsken på berget 😵

Jeg fikk blomster av det lille turfølget. Nydelig ikke sant?

Full fart hele tiden. Enn om vi voksne hadde greid det samme? 😄

Vi fant mange skatter på stranda, og en av dem fikk jeg også se

Innimellom ryddet vi litt på stranda også

På ettermiddagen kom det mer og mer skyer, og det ble kjøligere. Å være ute i flere timer kan ta på selv den sterkeste, og den unge mannen ble fryktelig sliten. Det var på tide å avslutte en god dag mens leken var god.

Takk for at dere inviterte meg med!

Alle bildene med unntak av de to siste er tatt med macroobjektiv. De to siste som er utsikt utover sjøen er tatt med Sigma art 35mm.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s