Biler med rust og sjel…

Det er lenge siden jeg har lagt ut bilder fra bilvrak, noe jeg spesielt var på jakt etter i fjor vår. Like etter at snøen er forsvunnet – og før løvet tetter igjen skogen, er perfekt for slike fototurer. Samtidig har jeg øynene åpne også på andre årstider, og her kommer noen bilder av noen sjelfulle, sjarmerende biler – som neeeesten er klare for veien. Hvertfall om det får litt kjærlighet og stell 😀 og bildeler…


Under her er det blant annet et understell og et dekk. Det er lett å forstå hvorfor jeg liker våren som tid for slike turer?

20180616-_88A9232

Bilder fra tidligere turer finner du blant annet her:

En lokal bilkirkegård

En lokal bilkirkegård

Jakten på de glemte bilene

Jeg har som praksis å ikke opplyse hvor bildene tas, og får stadig spørsmål om nettopp det. Noen spør også under dekke av andre ting, men jeg skjønner jo hvor de vil 🙂 Noen ganger tar jeg bilder med grunneiers tillatelse, andre ganger ikke, og ikke alle vil at det skal komme for en dag at de har en slik «bilkirkegård». Uansett er mitt mål at området bilene ligger i ikke skal kunne kjennes igjen uten videre, så om du skulle gjøre det så ber jeg om at du holder det for deg selv 🙂


2 kommentarer om “Biler med rust og sjel…

  1. hmm, kjenner jeg får litt delte følelser her – jeg liker bildene veldig godt, men samtidig bekymrer det meg at folk bare parkerer bilene sine slik ute i naturen. De blir liksom ikke borte av seg selv….

    Liker

    1. De forsvinner ikke, dessverre. Det er nok også årsaken til at mange ikke ønsker publisering av sted – eller at det blir fotografert i det hele tatt. Samtidig må vi se dette i lys av historien, hvor det ikke var renovasjonsvesen slik vi har i dag. Det var mer vanlig å ha slike steder på egen gård, hvor man kastet det som ikke kunne gjenbrukes eller brennes.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s