Oslo Pride 2018

I helgen har jeg vært i Oslo, og fikk oppleve paraden under Oslo Pride. For en folkefest, med farger, glitter, flagg, ballonger, såpebobler og andre bobler. Det var en herlig stemning både blant deltagerne i paraden og blant oss som stod og kikket på. Musikken dundret fra lastebiler og folk fulgte takten.

I fjor samlet paraden 40 000 deltagere mens 200 000 var tilskuere (www.oslopride.no). Det skal ha vært påmeldingsrekord i år , så vi kan kanskje anta det var enda flere? Været var hvert fall på paradens side, med 26 grader, deilig vind og sol fra blå himmel.

I paraden deltar politiske parti, frivillige organisasjoner, fagforeninger, støtteforeninger, folk av alle slag og fra alle verdenshjørner. Politiet, forsvaret, brannvesenet, kriminalomsorgen med flere – ja alle var tilstede og deltok på lik linje med andre. Ikke alle i paraden var staset opp med glitter og farger, men mange var det og det var helst de som fikk bli med hjem på minnebrikken.

 

 

 

 

 

 


4 kommentarer om “Oslo Pride 2018

  1. Utrolig flotte farger på mange av deltakerne, det blir det jammen flotte bilder av også, i alle fall når fotografen er god! Takk for veldig hyggelig helg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s