Siste innlegg med bilder av Svala og Valentina sammen

Jeg har kommet til veis ende med bildene fra workshop i akt fotografering med Håkon Grønning tidlig i april. Jeg har fortsatt noen igjen som jeg ikke har vist fram, og de kommer senere.

Denne gangen viser jeg bilder av Svala og Valentina sammen ute i vårskogen. Tidligere på dagen hadde vi fotografert dem både ute og inne, og dette var siste shoot. Det var kaldt og vinden blåste surt mellom trærne, og som tidligere på dagen forberedte både modellene og vi som skulle fotografere oss.

Omgivelsene rundt var til dels ganske så «rotete», og selv om vi fjernet en del løse kvister og greiner, ble det mye igjen. Jeg har derfor valgt å lage et annet uttrykk på bildene enn en ren gjengivelse.

This is the last pictures of Svala and Valentina together. As the first shoot, we were outdoors, but at another place than earlier the same day. Both the models and photographers prepared the work, so the shoot could be effecient in the cold wind of spring in Norway.

The surroundings were quite messy, and despite some «cleaning up» it still was too much of everything. Therefore I’ve edited the pictures into another look than it really was. I hope you like it!


2 kommentarer om “Siste innlegg med bilder av Svala og Valentina sammen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s