Blomster og regn er fin kombinasjon

Trøndelag er dekket av tette skyer, og det regner jevnt og trutt. Nå er det meldt bedring, og det skal jo ikke så mye til 🙂 Med bare fem grader i morges, kan jeg ikke huske å ha opplevd så kalde julimorgener.

Men dårlig vær er ikke noe å gi seg over for, så i går kledde jeg på meg godt med ull og regnklær og dro til Dregsetsve på Skatval, hvor Liv Hugnes har en fantastisk blomsterhage. Liv inviterer på åpen hage nesten hver uke i sommer, ta en titt på bloggen hennes for en smakebit og for informasjon om åpningstidene.

Jeg liker å vandre slik rundt i hagen, å rusle rundt og se på den måten en ser når en går med kamera. Øynene faller stadig på nye blomster, og fantasien skaper nye motiv. Ikke alt blir foreviget – noe skal være med i minnet som en del av den opplevelsen det er å gå sånn.

Det regnet jevnt og det blåste slik at blomstene var lite i ro og kom ut av fokus stadig vekk. Det hadde ikke noe å si for opplevelsen, og utfordringen blir heller en ekstra dimensjon.

Under finner du en smakebit fra besøket i hagen. Samtidig får du en anbefaling om å ta en tur eller to i løpet av sommeren.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s