Hakkebakkeskogen….

Bare navnet vekker assosiasjoner til eventyr om pepperkaker, en rev på jakt etter mus, nysing, Bestemor Skogmus i paraply og Bamsens fødselsdag.

Og så viser det seg at Hakkebakkeskogen faktisk finnes. Det er ikke bare i eventyret, for på Verdal har Lyng kulturgård gjenskapt Hakkebakkeskogen og dyrene som bor der.

Som gjest blir vi møtt av dyrene i Hakkebakkeskogen allerede på gårdsplassen hvor de deler ut pepperkaker. Det er andre dyr på gården også, som smågriser og sau, som gjerne vil ha besøk.

Når tiden for å gå opp til selve skogen samles alle og så går vi i flokk og følge oppover. Inne i skogen er husene i Hakkebakkeskogen bygd opp foran benkerader hvor tilskuerne sitter tett på.

I løpet av en times tid møter vi Bamsen, Mikkel Rev, Bjørnemor, Brumlemann, Klatremus og alle de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. Vi får se reven som nesten greier å fange de små musene, og at det ikke lønner seg å stjele pepperkaker. Sist feirer vi Bamsens fødselsdag, som er omtrent på denne tiden.Dette er en forestilling som anbefales for store og små. Jeg er helt sikker på at jeg skal tilbake!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s