Magisk sensommerkveld på Steinvikholmen

Lørdag 24.august 2019 arrangerte Skatval Hornmusikklag (SHML) Sommerkonsert for fjerde gang. Som dirigent Geir Ulseth sa: da er det en tradisjon.

Hornmusikklaget er gode arrangører, og alle detaljer er tenkt på. Lys på brua allerede ved ankomst, kaffe ved inngangen, program med presentasjon av solister og hornmusikklaget og dyktige lys og lydfolk.

Under her er litt før bilder, mens publikum strømmer på og finner seg plasser står hornmusikklaget klar og venter.

Konserten arrangeres inne i borggården på Steinvikholmen, og ruinene skaper en flott atmosfære rundt konserten. I fjor bidro skyene med en ekstra dramatisk dimensjon, mens denne gangen var det mer vanlig trønderske skyer. Midt under konserten åpnet skyene seg og slapp ned litt nedbør. Det er artig å se publikum fortsette å sitte i ro, trekke på seg regntrekk, jakker – mens hornmusikklaget fortsetter å spille som om ingenting har skjedd 🙂

Regn er ingen hindring

Konserten starter kl 21, og det blir fort krevende forhold for kamera ettersom mørket senker seg. Desto mer artig og utfordrende! Bildene er tatt med Canon 5Dmk4, og objektivene var enten Canon 70-200mm f/2,8 eller Canon 85mm f/1,2. Både kamera og objektivene håndterer dårlige lysforhold på en utmerket måte. Bildene er tatt håndholdt, og med ISO 1000 -3200.

Solistene som var med i år var Ivar Aas og Sofie Venæs. Til tross for at jeg mangler takt og tone, og ikke kan å synge en enda strofe så forstod også jeg at dette var kunst. Stemmen til Sofie var full av engasjement og følelser og grep flere enn meg som var til stede. Sammen med hornmusikklaget og Ivar Aas ble det en stemningsfull kveld.

Skatval hornmusikklag
Dirigenten dro oss gjennom konserten med presentasjon av alle innslagene og lun humor
Sofie Venæs
Ivar Aas
Flott stemning!

Takk for i år – kanskje vi ses neste år også!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s