Fototur med Stjørdal fotoklubb

Stjørdal fotoklubb fyller 10 år i år, og hadde store planer for hvordan jubileet skulle markeres. Så kom coronaen, og alt ble satt på vent. I dag var vi invitert til fotomaraton, hvor oppgaven var å fotografere Stjørdal i dag.

Med vannflaske og solhatt møtte jeg de andre kl 11. Temperaturen var 28 grader allerede da så begge deler var nødvendig. Sola stod på sitt aller høyeste i den tiden vi var ute – og lite lå til rette for gode bilder. Skyggene var harde, kontrastene store, det var lite aktivitet i sentrum. På den annen side er dette utfordringer som det er moro å drive på med.

Bildene som ble tatt, skulle samles inn til en fotocollage som blir vist på en fotoutstilling vi planlegger til høsten. Her er noen av mine bilder fra turen i sentrum.

Jeg deltar på et fotoutfordring/fotokurs på NORDphotography på Inderøy i sommer. Tema i juni er diptych, og jeg strever med å forstå hva det er – og å lage bilder som svarer ut oppgaven.

Slik jeg har forstått det er diptych to bilder som settes sammen. Bildene eller motivet i dem har en eller annen forbindelse slik at motivet/budskapet i dem har en eller annen form for sammenheng.

Så da jeg hadde ruslet en runde i sentrum, stanset jeg ved Kimen kulturhus hvor jeg fant disse mønstrene. Om det er diptych? Tja, jeg vet ikke. Men jeg har ihvertfall fått til noe som for meg er det.


3 kommentarer om “Fototur med Stjørdal fotoklubb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s