Stemningen på Byberg…

De to siste ukene har jeg jobbet med et fotoprosjekt, hvor den gamle gården på Byberg har vært målet. Jeg liker meg ikke der inne, jeg synes det er skikkelig ekkelt og har alltid følelsen av at noen står i vinduene og kikker på meg….

Likevel har jeg gått inn, ikke hver dag men kanskje annenhver. Kamera har vært med hver dag, dog med ulike objektiv. De første bildene er tatt med et manuelt objektiv fra Pentacon, og satte rammene for hvordan jeg ville vise fram den gamle plassen.

Jeg har gått stien innover i skogen, sett de samme tingene og sett de på nytt, med nye øyne og annet lys. Selve husene var målet, men det var mye å se på vei inn dit også. Hvor kommer all piggtråden fra for eksempel? Og hvorfor er den oppi trærne??

På turene har jeg tatt bilder av figurer i skogen, formasjoner i trærne, snøballer som hang fra greiner midt på stien, skilt som viser til Verdensrommet og andre snedigheter.

De bildene jeg likevel valgte ut som representerer turene til Byberg er disse som presenteres under. Jeg prøver å formidle stemningen jeg føler der inne, kanskje skrekken min? Været er også med, ettersom vinteren kom tilbake i løpet av perioden jeg holdt på.

Nederst finner du et knippe bilder av alt det andre jeg tok bilder av.

Jeg har samlet noen av de andre bildene under; både fra gården og andre motiv jeg fikk øye på underveis. Jeg har helt bevisst ikke vist det gamle huset i bildene over, men du ser det i serien under.


3 kommentarer om “Stemningen på Byberg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s