Froskealarm!

Det fikk jeg melding om sist tirsdag. Det var full aktivitet i dammen, og det er frosk overalt!

Jeg har sett bilder av det, og blitt fortalt hvordan det kan være men har aldri opplevd det selv. Timene på jobb gikk sakte, og da arbeidsdagen var over, var jeg kjapp med å pakke sekken, få på meg turklær og kjøre nedover. Vel framme kasta jeg sekken på ryggen og løp ned til dammen. Det var 15 grader, og jeg løp med ullstilongs og ullgenser. I alt hastverket hadde jeg ikke tenkt på å sjekke temperaturen 😀

Og du verdens min, for et yrende froskeliv! De lå overalt, og da mener jeg overalt! De «gromlet» over hele dammen, og den lyden er bare så herlig! Overalt var det frosk, og de dukket ikke under selv om vi snakket, stod oppreist, og lå helt inntil dem og tok bilder. Neida, hoppet, svømte, paret seg helt uanfektet av oss som var der. Kamera ble satt på stor blender og høy hastighet, og jeg lot det stå til.

Å ligge i vannskorpa og ta bilder i «froskeperspektiv» er utrolig artig. Rett nok måtte jeg i dusjen, og klærne i vaskemaskina da jeg kom hjem, for jeg var såpass uti dammen at jeg var blaut. Men det var verdt det!

Legg gjerne igjen en kommentar dersom du liker bildene.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s