Om meg

Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera i januar 2013, og brukte de første månedene til å bli kjent med kameraets knapper og mulige innstillinger. Samme år deltok jeg på to fotokurs, et med fokus på landskap og ett mer generelt med fokus på nattfotografering, by, portrett mm. Siden har jeg deltatt på flere kurs og workshop, noen med få timers varighet, mens andre gikk over flere dager. Gjennom kursene tilegner jeg meg kunnskap om kamera, arbeidsmetoder mv, som jeg jobber videre med og integrerer det i mine måter å arbeide med kamera på.  

Som hobbyfotograf har jeg som mål å hele tiden være i utvikling, det vil si jeg stadig utforsker nye metoder, muligheter, hvordan utnytte lys og situasjoner mm. Jeg har ikke dedikert meg til en spesiell sjanger innen fotografering, selv om nordlys opptar meg litt mer enn andre ting på vinterhalvåret.

Bloggen er opprettet for å kunne dele bildene mine på mer enn bare facebook og Instagram. Jeg er også glad i å skrive, og tenker å bruke fotobloggen til å skrive om bildene og opplevelsene mine.

Gjennom disse årene har jeg solgt flere bilder, og på denne siden ser du noen. Du finner flere bilder på facebooksiden min, og på en nyopprettet Facebookside for bare bilder og på Instagram. Er du interessert i å kjøpe et bilde, ta gjerne kontakt for pris.

Alle bildene er for øvrig mine, og verken kan eller skal ikke brukes uten min tillatelse. Du finner kontaktinformasjon her om du ønsker å kjøpe et eller bruke det i en annen sammenheng.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s